قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس
یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و در تابهای با روغن تفت دهید. 200 گرم گوشت چرخ کرده را هم با کمی زردچوبه، نمک، فلفل به آن افزوده و سرخ کنید. حالا دو عدد سوسیس را خرد کنید و به تابه بیفزایید.
در صورت تمایل کمی پودر آویشن به مواد اضافه کنید. نصف فلفل دلمهای خرد شده و سه قاشق رب گوجهفرنگی هم بریزید و بعد از افزودن کمی آب، در تابه را بگذارید. یک کیلو قارچ درشت را بشویید و دمشان را جدا کنید. دمهای قارچ را هم خرد کنید و به مواد داخل تابه بیفزایید.
وقتی مایه بدون آب شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. مایه خنک شده را داخل شکم قارچها بریزید. روی آنها را با کمی پنیر پیتزای رنده شده پر کنید و روی قارچها را با کمی روغن یا روغن زیتون چرب کنید. آنها را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با دمای 0 درجه سانتیگراد حرارت دهید.
درباره این سایت