فلافل با قارچ چطوری میشه؟
علاقه زیاد ایرانیها به قارچ باعث شده تا آن را در اکثر غذاها از جمله فلافل وارد کنند. علاوه بر طعم خوبی که قارچ ایجاد میکند، چون سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینواسید، آنتیبیوتیک و آنتیاکسیدان است، فواید زیادی هم دارد. شما هم یک بار فلافل با قارچ را امتحان کنید. درست است که حجم کمی از مواد تشکیل دهنده فلافل را تشکیل میدهد ولی تاثیر زیادی در مزه آن دارد.
مواد لازم برای تهیه فلافل با قارچ به شرح زیر است و ویدئوی آموزشی آن به همراه طرز تهیه کتبی نیز برای راحتی بیشتر شما عزیزان قرار داده شده است.
- نخود: ۲ لیوان
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- جعفری خردشده: نصف لیوان
- پودر زیره سبز یا سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر گشنیز: ۱ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر: ۲ حبه درشت
- نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
درباره این سایت